Kruislaan 3, Oostvoorne

Vraagprijs € 1.150.000 K.k. Bekijk alle foto's (53)

Omschrijving

In een autoluwe rustige boomrijke laan in Oostvoorne, aan het einde van de Kruislaan staat deze prachtige vrijstaande familiewoning (bouwjaar 1930) met ruime vrijstaande garage voorzien van dubbele carport (bouwjaar 2021) op een perceel van 1.230 m2. De woning heeft nog diverse oude details, zoals de prachtige halfronde deelbare voordeur, originele glas in lood raamwerken in de gehele woning en de granieten vloer in de hal.
Toegang tot het perceel middels een elektrisch bedienbaar sierhekwerk. Om de woning heen een grote sfeervol aangelegde tuin voorzien van diverse terrassen op zonnige plekken.
Ervaar hier totale privacy en rust. Ontspan door alle vogelgeluiden of wandel door het nabij gelegen ‘Overbosch’ en geniet van de Westvoornse natuur.
Dit huis is echt een verborgen pareltje op één van de mooiste plekjes in Oostvoorne! Midden in de natuur en op loopafstand dicht bij alle voorzieningen zoals de Overbosschool, tennisbanen en het centrum.

INDELING:

Begane grond:
Entree via de prachtige bewerkte halfronde voordeur voorzien van een boerderij sluiting (1/2 deur kan open) naar de hal. De hal heeft nog een originele bewerkte granieten vloer en glas in lood raamwerken aan de zijkant met voorzetramen en een halfrond plafond.
In de hal is de garderobe, het toilet met fonteintje (ook voorzien van de originele granietvloer) en toegang tot de kelder en de woonkamer.
De woonkamer in L-vorm heeft openslaande deuren naar het terras en glas in lood raamwerken. Het is een heerlijk lichte woonkamer met een houten grenen gelakte parketvloer.
Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken aan de achterzijde van de woning. Hier vindt u twee rechte aanrechtopstellingen die voorzien zijn van een dik granieten blad. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur o.a. een 4-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, combi-oven en een vaatwasser.
Vanuit de keuken kunt u naar de ruime bijkeuken. Hier is de opstelplaats van de wasmachine en de droger.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een wenteltrap naar de 2e verdieping.
De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde en heeft een laminaatvloer, een vaste kast en toegang tot het grote dakterras.
Aan de andere zijde de lichte badkamer. De badkamer heeft een dakkapel, een wastafel met meubel, toilet en een ligbad met douchefunctie. De badkamer is geheel betegeld.
Aan de voorzijde nog twee slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van een vaste kast. De ramen van alle slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van originele glas in lood raamwerken met voorzet ramen.

2e verdieping:
Kleine overloop met vaste kast, toegang tot de twee slaapkamer aan de voor- en aan de achterzijde. Zowel de kamer aan de voorzijde als de kamer aan de achterzijde heeft een raam en een klein dakraam. De kamer aan de achterzijde is voorzien van de opstelplaats van de cv ketel (Nefit 2015).
Kelder:
Onder de woning is de kelder. Bij de ingang van de kelder is de meterkast en de glasvezel aansluiting. Vervolgens een trap naar beneden.
De kelder is 1.30 m diep.

Garage met dubbele carport:
De garage is in 2021 gebouwd. Geheel opgemetseld met steen en een betonnen vloer.
De garage heeft aan de voorzijde openslaande deuren en naast de garage is een dubbele carport. In het plafond zitten spots op een dag en nacht schakelaar.

Tuin:
Om de woning heen is een schitterend aangelegde tuin met aan één zijde een sloot met altijd stromend duinwater. In de tuin een mooie vijver met mooie waterlelies, kikkers en vissen.
Door de rust en de privacy kunt u hier heerlijk vertoeven en genieten van alle vogelgeluiden uit de vele bomen en af en toe komt er een hertje kijken.
Op het perceel een ruime oprit met toegang tot de garage met dubbele carport.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop makelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-02 16:22:21
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 1.150.000 k.k.
Bouwjaar 1930
Dak Pannen
Isolatievormen Grotendeels Dubbelglas
Energielabel D
Vervaldatum energielabel 2034-06-26
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 Vd
Ligging aan Rustige Weg, in Bosrijke Omgeving
Soorten warm water Cv Ketel, Open Haard, Cv Ketel
Parkeer faciliteiten op Eigen Terrein
Woonoppervlakte 133 ㎡
Perceeloppervlakte 1230 ㎡
Externe bergruimte 26
Gebouwgebonden buitenruimte 16 ㎡
Inhoud 466 ㎥
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Type Tuin Rondom
Achterom 1
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-02 16:22:21
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 1.150.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar 1930
Dak Pannen
Isolatievormen Grotendeels Dubbelglas
Energielabel D
Vervaldatum energielabel 2034-06-26
Locatie
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 Vd
Ligging aan Rustige Weg, in Bosrijke Omgeving
Uitrusting
Soorten warm water Cv Ketel, Open Haard, Cv Ketel
Parkeer faciliteiten op Eigen Terrein
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 133 ㎡
Perceeloppervlakte 1230 ㎡
Externe bergruimte 26
Gebouwgebonden buitenruimte 16 ㎡
Inhoud 466 ㎥
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Tuin Rondom
Achterom 1

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek