Alardusdreef 7, Rockanje

Vraagprijs € 499.000 K.k. Bekijk alle foto's (47)

Omschrijving

Deze twee-onder-een kapwoning met garage staat op een mooie plek in Rockanje, op slechts 200 meter van het Dorpsplein en de basisschool. In 1970 is deze woning gebouwd en nu, 54 jaar later, komt deze voor de eerste keer te koop. Parkeren kan niet alleen in de garage, maar ook op de oprit, en de achtertuin heeft een gunstige ligging op het westen. Het perceel grenst aan de achterzijde aan een groot plantsoen met bomen, waardoor er in de tuin veel privacy is. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de zolderkamer met dakkapel biedt de mogelijkheid om te verbouwen tot vierde slaapkamer.

Naar eigen smaak kun je deze woning gaan moderniseren, verbouwen en verduurzamen tot jouw droomhuis in het mooie Rockanje. De basis is goed met een HR ketel uit 2020, deels isolatieglas met houten kozijnen, een dakkapel met kunststof kozijn en een dak met ruimte voor zonnepanelen.

Deze twee-onder-een kapwoning staat aan het begin van de Alardusdreef, op de hoek met de Kastanjestraat. Kinderen kunnen lopend naar de basisschool en voorzieningen als de bibliotheek, Multifunctioneel centrum de Merel, een supermarkt en andere centrumvoorzieningen bevinden zich op een paar minuten lopen. Op vrijdag is er een markt in het centrum en de strandopgang is maar 1,5 kilometer fietsen. De uitvalswegen bieden goede verbindingen met omliggende gebieden en snelwegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel inwoners als bezoekers die de natuurlijke schoonheid en recreatiemogelijkheden van de regio willen verkennen.

INDELING:

Begane grond:
Aan de linkerzijde, bij de oprit, is de entree van deze ruime en lichte woning. In de hal met tegelvloer zie je de wenteltrap naar de eerste verdieping, de garderobekast met meterkast en de toiletruimte met de originele wandtegels en een fonteintje.
De woonkamer met open haard, die al lange tijd niet meer is gebruikt, heeft een prettige indeling met een ruime zithoek aan de voorzijde en een tweede zitgelegenheid met uitzicht naar de achtertuin. Dankzij de ligging is de woonkamer een heerlijk lichte leefruimte.
In de halfopen eetkeuken hangt een airco-unit (verwarmen en koelen) en onder de lichte vloertegels ligt comfortabele vloerverwarming. De keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser (smal model) zijn ingebouwd. Openslaande deuren in de keuken geven toegang tot het terras in de achtertuin.
Vanuit de keuken is de verwarmde garage te bereiken, met een elektrisch bedienbare sectionaal deur naar de oprit en een uitstortgootsteen bij het wasgedeelte. In het verlengde van de garage is de bijkeuken, waar een tweede keukenopstelling met dubbele spoelbak (niet aangesloten) staat. Ook als werk-/studeerkamer, gameroom is dit een interessante ruimte.
1e verdieping:
In de bijkeuken is een trap naar een multifunctionele kamer met een groot, mooi vormgegeven raam in de zijgevel waardoor veel licht naar binnen valt. Welke invulling geef je aan deze kamer?
Volg je de trap in de hal, dan bereik je de overloop waaraan drie ruime slaapkamers en de badkamer grenzen. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, met mooi uitzicht naar het achtergelegen veld met hoge bomen. In de hoofdslaapkamer hangt een wastafel en biedt de inbouwkast veel praktische bergruimte.
De badkamer, waarvan de basis uit de jaren 70 is, heeft een goede indeling met een ligbad, aparte douche, een wandcloset, handdoekenradiator en een wastafel. Dankzij het raam, zonder inkijk, is de badkamer heel licht.

2e verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot de een ruime verdieping met een overloop en een grote zolderkamer. Op de overloop met dakraam is de opstelling van de HR ketel (2020).
De zolderkamer met dakkapel is te gebruiken als vierde slaapkamer of werkkamer en kan nog naar eigen invulling worden ingedeeld.

Tuin:
De mooi aangelegde voortuin met gevarieerde beplanting grenst aan de brede oprit en de zijtuin, waar je in de heerlijke ochtendzon kan zitten. Links van de garage is de eigen achterom met poort en er staat, verscholen achter het groen, een houten tuinberging.
Met een ligging op het westen/zuidwesten is de brede achtertuin een fijne buitenruimte om tot laat in de avond van de zon te genieten.
Hoge, groenblijvende hagen en een houten schutting zorgen voor veel privacy in deze tuin, waar kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Of kiezen ze toch voor het grote veld?

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop makelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-06-18 12:19:40
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 499.000 k.k.
Bouwjaar 1970
Dak Pannen
Isolatievormen Gedeeltelijk Dubbel Glas
Energielabel D
Vervaldatum energielabel 2034-05-17
Plaats Rockanje
Postcode 3235 Vb
Ligging in Woonwijk
Soorten warm water Cv Ketel, Open Haard, Cv Ketel
Parkeer faciliteiten Openbaar Parkeren, op Eigen Terrein
Woonoppervlakte 135 ㎡
Perceeloppervlakte 336 ㎡
Externe bergruimte 4
Inhoud 501 ㎥
Tuinoppervlakte 150 ㎡
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Type Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging Zuidwest
Breedte 1500
Lengte 1000
Achterom 1
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-06-18 12:19:40
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 499.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar 1970
Dak Pannen
Isolatievormen Gedeeltelijk Dubbel Glas
Energielabel D
Vervaldatum energielabel 2034-05-17
Locatie
Plaats Rockanje
Postcode 3235 Vb
Ligging in Woonwijk
Uitrusting
Soorten warm water Cv Ketel, Open Haard, Cv Ketel
Parkeer faciliteiten Openbaar Parkeren, op Eigen Terrein
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 135 ㎡
Perceeloppervlakte 336 ㎡
Externe bergruimte 4
Inhoud 501 ㎥
Tuinoppervlakte 150 ㎡
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging Zuidwest
Breedte 1500
Lengte 1000
Achterom 1

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek