Duinzoom 32, Rockanje

Vraagprijs € 2.495.000 K.k. Bekijk alle foto's (88)

Omschrijving

Een Schitterende Villa in Rockanje: Uw Droomhuis aan de Kust

Welkom in deze adembenemende riet gedekte villa, compleet met een riet gedekte dubbele garage, poolhouse en een luxueus zwembad. Gelegen op een toplocatie in Rockanje, op slechts een korte loopafstand van het prachtige strand. Dit is werkelijk een parel aan de kust!
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een indrukwekkende, hoge ronde entree die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De ruimte wordt verfraaid door een schitterende natuurstenen trap met een sierlijke gietijzeren leuning en elegante halfronde dubbele deuren met gebogen glas naar de woonkamer.

De royale woonkamer is een ware oase van luxe en comfort, met een elegante natuurstenen schouw met gashaard en drie dubbele openslaande deuren die leiden naar het zonovergoten terras.
De exclusieve woonkeuken is van het topmerk Clive Christian en uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Het pronkstuk is het grote vrijstaande luxe fornuis met ovens van La Cornue. De gehele begane grond is voorzien van een prachtige natuurstenen vloer met vloerverwarming.

In de ruime kelder vindt u praktische schuifwandenkasten voor extra opbergruimte.

Op de verdiepingen bevinden zich vier slaapkamers, waaronder een fantastische master-bedroom. Deze is compleet met een eigen badkamer, een exclusieve parketvloer en een ruime walk-in-closet. De badkamer van de master-bedroom is uitgevoerd in marmer en biedt een dubbele inloopdouche, een ligbad, een wastafelmeubel met dubbele wastafel en een televisie.
De twee andere slaapkamers op deze verdieping zijn eveneens ruim en voorzien van vaste kastenwanden. De tweede badkamer, bereikbaar via de overloop, is eveneens luxe en beschikt over een inloopdouche, drie natuurstenen waskommen en een opbergmeubel. De vierde slaapkamer is op de 2e verdieping.

Rondom de woning ligt een ruime, zonnige tuin met een buitenzwembad voorzien van solardek. Daarnaast is er een heerlijk terras, een jacuzzi, een poolhouse en een dubbele garage met een gym op de bovenverdieping.
Extra pluspunten: de villa is uitstekend geïsoleerd en uitstekend onderhouden. Voor uw veiligheid is de woning voorzien van een alarminstallatie en camerabewaking. Het Jung home systeem met afstandsbediening biedt extra comfort en gemak. De woning is onder architectuur gebouwd, wat bijdraagt aan de unieke uitstraling en de hoge kwaliteit van de afwerking.

Leefomgeving Rockanje staat bekend als een idyllisch kustdorp met een levendige strandcultuur. Naast het strand vindt u ook uitgestrekte bossen en duinen, wat deze omgeving perfect maakt voor natuurliefhebbers en actieve gezinnen. Het dorpscentrum biedt een breed scala aan winkels, evenals diverse school-, sport- en recreatiefaciliteiten. En voor wie graag de stad opzoekt, is de wereldstad Rotterdam uitstekend bereikbaar.
Deze villa biedt alles wat u zich kunt wensen in een droomhuis. Kom en ervaar zelf de luxe en het comfort van deze schitterende woning in het prachtige Rockanje.

Rondleiding door de woning:
Aankomst door het automatisch op afstand bedienbaar sierhekwerk. Oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s. Toegang tot woonhuis, garage en de rondom gelegen tuin.
Begane grond:
Bij binnenkomst in deze schitterende woning wordt u verwelkomd door een stijlvolle hal met een fraaie ronde marmeren trap en een vide die de ruimte vult met natuurlijk licht. Hier vindt u toegang tot een elegant toilet met een marmeren fonteintje en urinoir, evenals marmeren wanden. In deze ruimte bevinden zich ook de meterkast, garderobe en toegang tot de kelder.

Via prachtige ronde glazen deuren in de hal betreedt u de sfeervolle en ruime woonkamer. Laat u verrassen door de riante zithoek met grote ramen voorzien van karakteristieke verdeling en meerdere openslaande tuindeuren naar het zonovergoten terras. De woonkamer is ingedeeld met een royale zithoek rondom een natuurstenen schouw met gashaard, een uitnodigend eetgedeelte met twee maal dubbele openslaande deuren naar het terras.
De Clive Christian woonkeuken is een droom voor elke keukenprins of -prinses. Deze keuken is uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een stoomoven, magnetron, roestvrijstalen afzuigkap, vaatwasser en een enkele wasbak met kraan en Quooker. Een vrijstaand 5-pits gasfornuis (La Cornue) met dubbele oven en een natuurstenen blad en achterwand completeren het geheel. Bovendien vindt u boven het spoeleiland een handig rek voor al uw keukengerei.

Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken, voorzien van een extra keukenblok met spoelbak, garderobe en een vaste kastenwand met ruimte voor zowel wasmachine als droger. Een bijzonder fraai detail is de doorlopende natuurstenen vloer met vloerverwarming op de gehele begane grond.
Daarnaast is de woning doorlopend voorzien van stijlvolle inbouwspots die voor een warme en uitnodigende sfeer zorgen.

1e Verdieping:
De bijzonder fraaie trapopgang, verlicht met ingebouwde spots, biedt een schitterend zicht op de hal en leidt u naar de riante overloop. Hier heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamers, een separaat toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping.
Het luxe toilet op de overloop is voorzien van een marmervloer en -wanden, een modern hangend toilet, een urinoir, een wastafel en stijlvolle inbouwverlichting.

De hoofdslaapkamer is werkelijk een droom; deze ruime kamer beschikt over een ensuite badkamer en een royale inloop kledingkamer met sfeervolle inbouwspots. De kamer is afgewerkt met een prachtige houten parketvloer en een glazen deur die leidt naar de badkamer, geheel uitgevoerd in marmer. Deze badkamer is uitgerust met een dubbele inloopdouche met aan twee zijdes een zitje, een verzonken ligbad met opstapje, twee wastafelmeubels met marmeren wastafels, grote verzonken spiegelkasten, een designradiator, opbergmeubels, verlichting, TV-aansluiting en een grote raampartij die voor natuurlijk licht zorgt.
De tweede en derde slaapkamer zijn beide ruim en voorzien van vaste kastenwanden met ingebouwde verlichting, waardoor ze zowel praktisch als stijlvol zijn.

De tweede badkamer, bereikbaar via de overloop, is eveneens luxe en modern ingericht. Dankzij de aansluiting op de ronding van de trapopgang is het granieten werkblad prachtig half rond vormgegeven en biedt het plaats aan drie natuurstenen waskommen. Daarnaast vindt u hier een inloopdouche met regendouche, handdouche en zitje en opbergmeubels onder de schuine kap, wat een uniek en doordacht ontwerp weerspiegelt.

2e verdieping:
De overloop op de tweede verdieping heeft een dakvenster en biedt toegang tot de vierde slaapkamer en de technische ruimte. Ook deze slaapkamer is ruim opgezet, mede dankzij de hoge nok die een gevoel van ruimte en luchtigheid creëert. Twee Velux dakramen zorgen voor een prachtig uitzicht over de tuin en laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen.
De technische ruimte biedt niet alleen praktische bergruimte, maar herbergt ook de mechanische ventilatie, waardoor het comfort en de efficiëntie van de woning gewaarborgd zijn. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt deze verdieping tot een waardevolle aanvulling op het wooncomfort.

-1 verdieping:
De riante kelder is ruim en is voorzien van schuifwandkasten.

Tuin:
Rondom de woning ligt een prachtig aangelegde tuin, een heerlijke plek om te vertoeven en op elk gewenst moment van de dag een zonnig of een schaduwrijk plekje te vinden. Het bestraatte terras, dat grenst aan zowel de woonkamer als de keuken, biedt een uitnodigende plek om te ontspannen en biedt een prachtig uitzicht over de tuin.
Centraal in de tuin bevindt zich een zwembad met zonnelamellen, daarnaast een buitendouche, ideaal voor zomerse dagen. Het royale gazon strekt zich uit tot achteraan het perceel, waar ook een terras is.

De voortuin is keurig aangelegd en ingericht naar Engels ontwerp met een natuurlijke pergola van blauwe druif, waaronder u uw tuinset kunt plaatsen. Verder heeft de tuin diverse zichtlijnen.
De oprit is geheel bestraat en biedt plaats aan meerdere auto’s, waardoor het geheel niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel.

Aan de ene zijde van het zwembad staat een charmant houten tuinhuis en een luxe jacuzzi, terwijl aan de andere zijde de garage zich bevindt. Deze opstelling zorgt voor een perfecte balans tussen recreatie en praktische voorzieningen, waardoor de tuin een veelzijdige en aangename buitenruimte is.

Garage:
De garage, voorzien van een charmante rieten kap, is ruim en biedt plaats aan twee auto’s. De garage is uitgerust met een extra brede elektrisch bedienbare sectionaaldeur, die op afstand te openen is voor extra gemak. Naast de sectionaaldeur is een elektrisch oplaadpunt voor uw auto.

Aan de zijkant van de garage bevindt zich een loopdeur die toegang geeft tot een ruimte met de zwembadpompen, evenals een badkamer met wastafel, toilet en douche. Daarnaast leidt een trapopgang naar de bovenverdieping, waar u een ruime gym met een dakkapel aantreft. Deze multifunctionele ruimte biedt talloze mogelijkheden, van gastenverblijf, extra slaapkamer tot een privé werkruimte, en maakt de garage tot een veelzijdige en praktische toevoeging aan de woning.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop makelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-06-17 13:55:10
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 2.495.000 k.k.
Bouwjaar 2007
Dak Riet
Isolatievormen Volledig Geisoleerd
Energielabel A
Vervaldatum energielabel 2028-02-06
Plaats Rockanje
Postcode 3235 Cd
Ligging aan Rustige Weg, in Bosrijke Omgeving
Soorten warm water Cv Ketel, Vloerverwarming Gedeeltelijk, Gashaard, Cv Ketel, Gasboiler Eigendom
Parkeer faciliteiten op Eigen Terrein
Woonoppervlakte 339 ㎡
Perceeloppervlakte 2798 ㎡
Externe bergruimte 95
Gebouwgebonden buitenruimte 3 ㎡
Inhoud 1202 ㎥
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Type Tuin Rondom
Achterom 1
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-06-17 13:55:10
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 2.495.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar 2007
Dak Riet
Isolatievormen Volledig Geisoleerd
Energielabel A
Vervaldatum energielabel 2028-02-06
Locatie
Plaats Rockanje
Postcode 3235 Cd
Ligging aan Rustige Weg, in Bosrijke Omgeving
Uitrusting
Soorten warm water Cv Ketel, Vloerverwarming Gedeeltelijk, Gashaard, Cv Ketel, Gasboiler Eigendom
Parkeer faciliteiten op Eigen Terrein
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 339 ㎡
Perceeloppervlakte 2798 ㎡
Externe bergruimte 95
Gebouwgebonden buitenruimte 3 ㎡
Inhoud 1202 ㎥
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Tuin
Type Tuin Rondom
Achterom 1

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek